iBeat Studio

Met 15 jaar ervaring in de audiovisuele industrie, is iBeat, jouw go-to expert voor videoproductie en audiovisuele projecten. Of het nu gaat om  bedrijfsfilms, social media video’s, radiospots of persoonlijke projecten. Bij iBeat breng ik jouw visie tot leven met professionaliteit en toewijding. Een moderne opnamestudio en professionele apparatuur staan klaar om jouw ideeën tot leven te brengen. Omdat jouw verhaal het waard is om goed te worden verteld.

iBeat in cijfers

Door de jaren heen hebben veel mensen voor iBeat gekozen. Deze keuzes hebben geleid tot een berg aan fantastische projecten. Dat is toch iets om trots op te zijn, nietwaar?

570+

Voltooide opdrachten

16.000+

Opname uren

3893+

Kopjes koffie

95%

Terugkerende klanten

15+ jaar ervaring met video en audio

Mijn reis begon met studies aan het SAE in Amsterdam en Media Design & Technologie aan het Saxion in Enschede. Al snel realiseerde ik me dat deze wereld van audiovisuele media echt mijn ding was. Die tijd op school gaf me een solide basis, en dat is waar het allemaal begon, nu alweer 15 jaar geleden.

Toen kwamen de studio-uren met bands en artiesten, waar ik de kans kreeg om mijn vaardigheden in de praktijk te brengen. Elke sessie was een nieuw leerproces, een kans om te groeien en te verbeteren. En daarna kwamen de opdrachten voor vooraanstaande merken. Van video-producties tot commercials, elke nieuwe opdracht bracht nieuwe uitdagingen en nieuwe kansen om mijn vakmanschap te verfijnen. En weet je, elke dag leer ik nog steeds bij, blijf ik me ontwikkelen. Want dat is het mooie van dit vak, er is altijd ruimte om te groeien.

Dus, wat je ook nodig hebt op het gebied van audiovisuele media, ik sta klaar om je te helpen. Of het nu een video-productie is, een commercial of gewoon een fris idee dat je tot leven wilt brengen, ik heb de ervaring en de passie om het waar te maken. Neem vandaag nog contact met me op en laten we samen iets geweldigs creëren. Want bij iBeat, breng ik jouw visie tot leven.

Scroll naar boven