Winnaar Rodejo komt bij iBeat

Afgelopen januari hebben we een te gekke actie gehouden waarbij je een dag studiotijd kon winnen bij iBeat Recording Studio. De winnaar van deze actie “Rodejo Music” is gisteren in de studio geweest om hun prijs te innen.

‘s ochtends hebben we eerst de drums opgenomen en gezorgd dat deze zo goed mogelijk bij het nummer aansloten. De band speelt namelijk country (a la Zac Brown) en dat vraag om een speciale aanpak. Al tijdens het opnemen van de drums werd duidelijk dat we met een zeer gedreven en muzikaal goed onderlegde muzikanten te maken hebben, want na een aantal takes stonden de drums er perfect op!

Na het opnemen van de drums hebben we een mix gemaakt van het nummer. Veel, heel veel, gitaren, 5 stemmig zang en natuurlijk de drums en bas zorgen voor een goed gevulde ingrediënten lijst waarmee we genoeg keuze hadden in de mix om het geheel tot een super eindresultaat te maken.

Voor wie nieuwsgierig is geworden naar het resultaat, je zult nog even geduld moeten hebben,…

Maar wees niet ongerust, de release van deze track zul je zeker niet gaan missen!

Voor meer info kijk je nu al op hun android app, facebook of op hun website.

Rodejo Music neemt op bij iBeat Recording StudioRodejo Music neemt drums op bij iBeat Recording StudioRodejo Music neemt op bij iBeat Recording Studio

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.