23 april 2015

Studio informatie

Geluidsstudio

“iBeat” heeft er voor gekozen om een geluidsstudio te ontwerpen waarbij vernieuwde technieken gecombineerd worden met beste technologie uit het verleden. Een combinatie waarin menigeen zich kan vinden. De inrichting van de opname studio is al net zo. Een combinatie van een eigentijds design maar wel met een vleugje geschiedenis. Een plaats waarin iedereen zich direct zal thuis voelen.

 

iBeat Recording Studio - Live Room

 

Digitaal en analoge opname studio

Omdat er gekozen is voor een gecombineerde digitale/analoge workflow kan het beste uit twee werelden gebruikt worden. Zo zijn er de voordelen van digitaal waarbij je als klant ten aller tijden de vorderingen van het product kan volgen en eventueel wijzigingen snel kan doorgeven. En daarnaast is er de bijzondere kwaliteit van analoge apparatuur waar simpelweg nog geen digitale vervangers voor zijn.

 

iBeat Recording Studio - Vintage outboard gear

 

Apparatuur voor een studio opname

Er zijn veel verschillende soorten geluidsstudio’s en vaak wordt er gezegd dat je een opname studio op kwaliteit kunt inschatten door te kijken naar hun lijst aan apparatuur. Uiteraard voldoen we ruim aan deze eis en we schromen ons niet om je een kijkje te laten nemen in onze apparatuur lijst.

 

iBeat Recording Studio - Controlroom

Neem vrijblijvend een kijkje in iBeat studio Zelhem

Met deze toch wel indrukwekkende apparatuurlijst behoren we tot de top van de opnamestudio’s, maar we zijn zelf van mening dat je een opname studio het beste kunt beoordelen door te luisteren naar eerdere producties en studio opname. Daarnaast is het erg belangrijk om ook eens te gaan kijken bij de studio zelf. Daarom nodigen we iedereen ook graag uit om geheel vrijblijvend te komen kijken en luisteren.

 

Meer weten over de mogelijkheden in de studio van “iBeat”? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.