Diensten

Video

Met creativiteit, moderne apparatuur en ervaring brengt iBeat jouw verhaal tot leven. Van bedrijfsfilms tot social media content, iBeat levert hoogwaardige video’s die indruk maken. Van concept tot post-productie. Kies voor iBeat en maak indruk met jouw visuele content!

Audio

Ervaring, creativiteit en geavanceerde apparatuur brengen we jouw geluid tot leven. Of het nu gaat om muziekopnames, sound design of een podcasts, iBeat levert professionele audio die indruk maakt. Van opname tot mixage. Met als doel, de perfecte klank creëren die jouw verhaal versterkt. Kies voor iBeat en laat jouw geluid de juiste snaar raken!

Commercials

Met een creatieve benadering opvallende en effectieve radiocommercials maken. iBeat zorgt er voor dat de aandacht van de luisteraar en speelt met  het geluid om zo de juiste sfeer en emotie te creëren. Maak een radiocommercial die blijft hangen in de hoofden van je doelgroep.

Heb je andere eisen voor je project?

iBeat staat klaar om jouw unieke wensen te vervullen. Neem vandaag nog contact op en laten we samen kijken naar een op maat gemaakt audiovisueel meesterwerk.

Waarom iBeat Studio

Kwaliteit. Ervaring. Creativiteit. Betrouwbaarheid.

Scroll naar boven