11 september 2017

iBeat 360º & Virtual Reality

Er gaat een wereld voor je open

De wereld om ons heen veranderd snel, iBeat gaat mee met deze ontwikkelingen en blijft actueel met Virtual reality, 360º video, 360º foto en zelfs 360º audio. Beleef de ultieme ervaring door 360º om je heen te kijken. Een immersive ervaring die je gezien moet hebben.

360º foto en video is verre van standaard foto en film, je hebt allerlei obstakels tijdens het film en nabewerkingstraject. Denk maar eens aan de belichting. Wanneer je belichting neer zet achter de camera komt dit bij een normale video niet in beeld. Maar bij 360º zie je alles, ook achter je. Een omgeving moet dus al tijdens het filmen ervaren worden. Dat maakt vooruitdenken over het gehele proces zo uitdagend.

Het schrijven van een script, het inrichten van een opnameset, de 360 graden video opname, de montage en de nabewerking. iBeat 360º zorgt voor het gehele traject.


iBeat 360º – Portfolio

360º dit, 360º dat, we snappen dat het allemaal veel informatie is en daarom nodigen we jullie graag uit om kennis te maken met de mogelijkheden van 360º video. Hieronder staan een aantal projecten die we eerder met succes hebben voltooid. Voor een volledige virtual reality demonstratie met onze virtual reality headset nodigen we je graag uit bij ons in de studio.


360°tour door iBeat Recording Studio

Deze rondleiding is gefilmd als first person film waarin verteld wordt wat de mogelijkheden zijn van iBeat Recording Studio voor bands en artiesten. De beelden worden aan het eind geschakeld om mogelijkheden meer te accentueren.


360° impressie Meinsma Fietsen

Deze vlotte 360° video is gefilmd voor de uitreiking van de Tweewieler Winkel Van Het Jaar 2018 verkiezing. Een 360° omgeving opgevuld met informatie om zo maximaal rendement te halen uit de 360° omgeving.


Evenement Smokslympics

Dit evenement is opgenomen met onze 360º video camera en door iBeat gemonteerd.
Tijdens de montage zijn er teksten toegevoegd om het geheel visueel nog aantrekkelijker te maken.